Get Fit Nazareth richt zich ook op de behandeling en coaching van mensen met beperkingen door kanker, rug-, knie- of schouderklachten. Samen werken we aan vermoeidheidsklachten, bewegingsbeperkingen, krachtverlies en het hervinden van het vertrouwen in eigen lichaam en plezier in bewegen.

 

Wanneer bewegen?

  • In de behandelfase is alles gericht op het bestrijden van de ziekte kanker of van de aandoening aan rug, schouder of knie. In deze fase helpen we bij het beperken van conditieverlies en het verlichten van spanningsklachten.

  • In de herstelfase gaat het om herwinnen van beweeglijkheid, vertrouwen herstellen in het eigen lichaam en grenzen ontdekken en verleggen. Ook het hervinden van plezier in bewegen is een belangrijk onderdeel.

  • Na een succesvolle behandeling en genezing zijn er soms nog bewegingsproblemen of vermoeidheidsklachten. Ook een goede nazorg blijft belangrijk!

 

Hoe kan training bij Get Fit Nazareth helpen?

  • Laat kortademigheid u niet belemmeren om te bewegen!

    Door inspanningstraining en spieroefeningen wordt u conditie op peil gebracht.

    Aangepaste ademoefeningen kunnen helpen bij kortademigheid.

  • Pijn door klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen worden verholpen door een behandelplan op maat zodat u beweegt volgens uw kunnen.

  • Bij bewegingsbeperkingen, krachtverlies, vermoeidheid tijdens kankerbehandelingen wordt een fitnessplan op uw maat gemaakt zodat u in de behandelfase, de herstelfase en na de behandeling kunt blijven bewegen.